مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی و خواستن پول بیشتر و کلاهبرداری

سلام من چند سال قبل چکی رو به کسی دادم و چون ضامن کسی شدم و چون وامش رو پرداخت نکرده بود برای اینکه پول رو بانک برداشت نکنه مبلغ چکی رو به شخص دیگری داده بودم بصورت چک بین بانکی با نام خودم به دارنده چک پرداخت کردم اون شخص هم چک رو به حساب خانم خودش گذاشت و نقد کرد و وقتی چک ام رو طلب کردم نداد و رفته از من کیفری شکایت کرده البته چک رو به دامادش داده تا ازمن شکایت کنه حالا باید چکاری انجام بدم من رو تهدید کرده و پول بیشتری میخواد

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا باید وجه چک را در صندوق دادگستری تودیع کنید و بتوانید ادعایتان را ثابت کنید