مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو

من ماشینم رو فروختم به طرف مورد نظر گفتم بیا بریم وکالت بیست روزه بدم به من گفته وکالت نمی‌خوایم برو یه پلاک دیگه بگیر
منم پلاک دیگه نمی‌خوام چکار کنم زود پلاکم رو بگیرم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست توقیف خودرو و فک پلاک تنظیم نمایید به هیچ عنوان اجازه ندهید با پلاک شما مدت زیادی عبور و مرور کند ممکن است با استفاده از آن جرم یا تخلف رانندگی مرتکب شودوشمامسیولید

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

شما می توانید شکایت عدم تعویض پلاک خودرو مطرح کنید.
به این صورت که به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و در آن جا دادخواست الزام به تعویض و فک پلاک را تنظیم نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

فروشنده ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی
خودرو را مطرح نمایید

و شما میتوانید از طریق راهنمایی و رانندگی درخواست توقیف پلاک را مطرح کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خطرناکه سریعا دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف خودرو بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما بسیار کلی از می توانید به مرکز شماره گذاری مراجعه نمود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به واحد شماره گذاری پلیس راهور مراجعه نمایید