مشاوره حقوقی رایگان - رابطه جنسی و پرده بکارت

سلام من نامزد هستم و 5 6 ماه پیش با همسرم برای اولین بار رابطه داشتم اونم بدون درد و خونریزی قبل از ایشونم با کسی رابطه نداشتم ک پردم اسیب ببینه الان همسرم ب من شک دارن ک قبل ازدواج با کس دیگه ای رابطه داشتم و باکره نبودم قصد جدایی نداریم ولی بخاطر شک و بی‌اعتمادی همسرم خیلی اذیت میشم میخاستم ببینم پزشک قانونی بعد 6 ماه چ کمکی در این باره میتونه بهم بکنه ک ب همسرم ثابت شه برای اولین و اخرین بار با ایشون رابطه داشتم فقط؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معاینه بکارت انجام دهید و ببینید ازاله بکارت صورت گرفته یا نه و پرده از چه نوعی بوده است

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

اگر پزشک معاینه کننده حاذق باشد به راحتی تشخیص خواهد داد که رابطه مزبور اولین ارتباط جنسی شما هست و یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به پزشک متخصص مراجعه کنید تا پزشک همسرتون را توجیه کند.
پرده شما ارتجاعی است که خونریزی نکرده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق پزشک زنان معاینه بکارت انجام دهید تا بررسی لازم در صورت ازاله بکارت انجام گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون شش ماه گدشته شما بگو در اولین رابطه با ایشان اتفاق افتاده

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما ستار خانم نگران نباشید خیلی از انواع پرده های بکارت حتی با نزدیکی نیز از بین نمی روند و فقط با زایمان از بین میروند با توجه به اینکه درد و خونریزی نداشته اید بسیار زیاد احتمال دارد که پرده شما از نوع حلقوی و یا ارتجاعی باشد که می توانید با مراجعه به دکتر زنان و زایمان نوع پرده شما مشخص شود و بعد بعد از گرفتن جواب نامه دکتر زنان و زایمان مجدد پیام بگذارید تا راهنمایی شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما پروسه حقوقی یکسانی ندارد و بهتر است از مشاورین خانواده کمک بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به متخصص زنان مراجعه نمایید