مشاوره حقوقی رایگان - اجاره واحد مسکونی

سلام من یکماه پیش واحدی را رهن واجاره کردم وتمام مبلغ رهن و کمسیون بنگاه را پرداخت کردم و قرار شد امروز واحد را تحویل بگیرم الان موجر با توجه به اینکه مقداری قیمت اجاره افزایش یافته الکی میگه مستاجر قبلی که مدت اجارش تموم شده واحد را تخلیه نمیکند میخواهد اجاره نامه فسخ بشه بنده هم خانه ای قبلی را فسخ و متعهد شدم که تا 5 روز دیگه تحویل بدم که این واحد هم به شخص دیگه ای اجاره داده شده ایا موجر میتواند با این شرایط اجاره نامه رسمی را فسخ کند

پاسخ ها :

فسخ اجاره نامه توسط موجر بعد از بستن قرارداد فسخ اجاره نامه توسط موجر فسخ اجاره نامه اجاره موجر مستاجر