مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره نامه قبل از تحویل واحد توسط موجر

سلام بنده واحدی را یکماه قبل رهن واجاره گرفتم ومبلغ رهن را تماما پرداخت کردم وحتی کمسیون بنگاه را هم دادم واجاره نامه را گرفتم وامروز موجر بجای تحویل میگوید مستاجر قبلی که روز عقد قرارداد به ایشان در حضور موجرومستاجر وشهود وبنگاه اطلاع داده شد وایشان گفتن حتما تخلیه میکنم وهمه شاخد هستن ولی مستاجر چون اجاره بها کمی گران شده میگه مستاجر قبلی تخلیه نمیکنه و من میخواهم فسخ کنم ایا موجر میتونه اجاره نامه را فسخ کند

پاسخ ها :

فسخ اجاره نامه توسط موجر بعد از پرداخت رهن فسخ اجاره نامه قبل از تحویل واحد توسط موجر فسخ اجاره نامه توسط موجر بعد از بستن قرارداد فسخ اجاره نامه توسط موجر فسخ اجاره نامه اجاره