مشاوره حقوقی رایگان - خسارات

سلام. هشت ماه مانده به اتمام اجاره نامه که بدلیل تخطی از شرایط اجاره نامه دستور تخلیه مستاجرم را از شوری گرفته ام . حال گرفتن موارد ذیل مد نظرم است لطفا جملات معادل قضایی آنها را که در دفاتر قضایی قابل ارایه و دادخواست است بفرمایید
1- اجاره های تعویق افتاده که مستاجر نپرداخته
2- سود ناشی از اجاره هایی که تا کون نپرداخته
3- هزینه بنگاه که من پرداختم و هم اکنون بعلت فسخ بایستی مستاجر خسارت بدهد
4- هزینه رفت و آمد و وقت من جهت پیگیری دادخواست
5-در صورتی که هم اکنون تخلیه را اجرا کنم آیا میتوانم مجموع اجاره ها یا مبلغی از آنها را که در آینده بایستی میپرداخته تا پایان قرارداد از وی بگیرم
6- خسارات وارده به ملک توسط مستاجر
7- هزینه های مشاوره با وکیل
8- هزینه های فوق را به چه صورت مطرح کنم که از روز رخ داد فسخ تا تخلیه دریافت نمایم؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اول مطالبه اجور معوقه لغایت اجرای حکم دوم خسارت تاخیر تادیه وجود معوقه لغایت اجرای حکم سوم مطالبه خسارت و ضرر و زیان ناشی از فسخ قرارداد که البته این مورد ممکن است در قرارداد اجاره تعیین تکلیف شده باشد چهارم هزینه رفتارم در پیگیری قابل درخواست نیست می توانید مطالبه خسارات دادرسی هزینه دادرسی دریافت کنید و مورد پنجم قابل مطالبه نیست ششم خسارت وارد به ملک توسط مستاجر به واسطه تامین دلیل و برآورد خسارت توسط کارشناس قابل دریافت است در صورتی که با وکیل مشاوره کنید هزینش قابل دریافت از مستاجر نیست اما اگر برای پرونده تان وکیل اختیار کرده باشیم میتوانید مطالبه حق الوکاله نیز بدهید
تمام

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست اجرای رای را مطرح نمایید و ابتدا باید تمام مبلغ رهن را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و درخواست توقیف مبلغ رهن را نمایید و بلافاصله دادخواست مطالبه خسارات وارده به ساختمان و مطالبه اجاره بها معوقه ساختمان را مطرح نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اجور معوقه
اجرت المثل
خسارات دادرسی
خسارت دادرسی
بلی
خسارات ساختمان
نه
دادخواست