مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

اگر زن شوهر دار در فضای با چندین مرد رابطه داشته باشد و کلمات و فیلمهای ناجور ردو بدل گردد، آیا بعد از اینکه زن طلاق گرفت مرد میتواند از گذشته همسرش بخاطر این گونه روابط شکایت کند و حکم دادگاه چیست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

داشتن رابطه به معنی عام و خاص ان فرق دارد اگر منظور زنا است حد دارد و اگر غیر از زنا است تعزیر میشود و نقل و انتقال فیلم های مد نظر شما چنانچه جنبه تکثیر خرید و یا فروش و یا انتشار و موارد مشابه نباشد و صرفا جهت دیدن و تماشا کردن بوده باشد نیز میتواند فاقد وصف مجرمانه باشد

یک وکیل

هرکسی میتواند شکایت کند . مهم دلایل اثبات ادعا هست. به جای نگرانی از حکم دادگاه دنبال توبه و عدم تکرار این اعمال باشید