مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مجدد معاینه پزشکی قانونی برای شکایت دوباره از یک پرونده

باسلام.بنده حدود3سال قبل عابرپیاده بودم ماشین بهم زد فرار کرد کلی صدمه دیدم 30روزکما بودم وتمام دندونام در تصادف خردشد و بعداز مراحل قانونی معرفی شدیم صندوق خسارت بدنی دیه صادرشد ولی دیه دندونم صادرنشد چون از قانون حکم اطلاع نداشتم تازه متوجه شدم دیه دندونام حساب نشده ممنون میشم راهنمایی کنید درصورتی وکیلی از فارس هست درصدی کار کند برای این پرونده ممنون میشم سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر گواهی پزشکی قانونی دارید میتوانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است ابتدا معاینه پزشکی شوید تا بر اساس آن بتوانید شکایت خود را مطرح کنید و برای معرفی وکیل باید از قسمت درخواست وکیل سایت کمک بگیرید و یا به شعبه اول حقوقی دادگستری شهرستان فارس مراجعه و راهنمایی شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق پشتیبانی سایت برای معرفی وکیل پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پیگیری نمایید تا دوباره به پزشکی قانونی معرفی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست مجدد درخواست پزشکی قانونی داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از همکاران استان فارس بخواهید شما را همراهی کنند دوست عزیز با تشکر