مشاوره حقوقی رایگان - معاینه مجدد پزشکی قانونی

سلام احترام خدمت بزرگواران من دریک سانحه تصادف دچار شکستگی پاشنه پاواستخوان نازک نی شدم وپس از صادر شدن رای دادگاه متوجه شدم که هیچ شکستگی لحاظ نشده و پس از احتراض به رای دادگاه نامه ای برای پزشک قانونی نوشتن با معاینه مجدد پزشک این شکستگیها به جراهات قبلی اضافه شدو3ماه بعد معاینه مجدد دادن ایادادگاه می پزیرد.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ به سوال شما نیازمند گفتگو تلفنی می باشد در صورت نیاز از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام بله می پذیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مهلت قانونی اعتراض کرده باشید بله

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تا وقتی طول درمان تمام نشود پرونده از دادسرا به دادگاه ارسال نمییشود