مشاوره حقوقی رایگان - پولشویی

سلام و وقت بخیر من در ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کردم و شماره کارت و شماره حساب و شبای من دارن اما رمز دوم را ندارن و آدرس حساب کاربری ام را ندارن ایا میتوانن با شماره حسابی کا در دست دارن پولشویی انجام دهند یا حتما باید به رمز دسترسی داشته باشند؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

رمز دوم اینترنتی جهت انجام عملیات اینترنتی لازم است پس نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما حقوقی نمی باشد در صورتی که اتفاق صورت بگیرد مطرح نمایید تا پاسخ بدهیم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ریسک در این موارد وجود دارد ولی تا قبل از هر گونه اقدامی نمیتوان پیش دستی کرد