مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ارز دیجیتال

سلام، وقتتون بخیر، چند روز پیش یک آگهی در تلگرام دیدم که نوشته بود به یک فرد جهت خرید و فروش ارز دیجیتال با حقوق خوب نیازمندیم، من پیام دادم و درباره کار از طرف سوال پرسیدم، گفت ما برات پول واریز می کنیم شما برامون ارز دیجیتال می خرید می فرستید به ولتی که می دیم و آخر شب هم دستمزدتون رو دریافت می کنید، من متاسفانه با نادانی تمام قبول کردم، طبق گفته خودش اون برام پول انتقال میداد و رسید کارت به کارتش رو برای من می فرستاد و من حسابم رو چک میکردم می دیدم پول واریز شده، اون روز تا شب نزدیک 34 میلیون تومن براشون ارز خریدم ولی آخر شب حسابم مسدود شد، فردا صبح چند نفر باهام تماس گرفتن و گفتن که دیشب از حساب ما پول کم شده و به حساب شما واریز شده و ما رفتیم از شما شکایت کردیم حساب تون بسته شده، حالا من شاکی خصوصی دارم از چند تا شهر مختلف و حسابم مسدود شده، من از اون کلاهبردار فقط 2 تا شماره تلفن دارم و یه پیامک که یه بار برام فرستاده، بعد از این اتفاق آدرس ولتی که براشون ارز فرستاده بودم رو توی ترون اسکن پیگیری کردم و در نهایت بعد از بررسی برداشت های اون ولت به ولتی رسیدم که توش میلیاردها تومن پول داره که همه رو از آدم های ساده ای مثه من دزدیده، الان من چیکار می تونم بکنم؟ دستم به جایی بند هست؟ آی پی کلاهبردار در هنگام انتقال کارت به کارت جایی ثبت میشه؟ یا مثلا مکانی که ازش به من پیامک داده؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تا زمانی که کلاهبردار اصلی دردسترس نیست پای شماگیره واثبات صحبتهای شمامشکل هست و معمولاً به سادگی نمیپذیرند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اثبات صحبت شما مشکل است و تا زمانی که کلاهبردار اصلی دستگیر نشده قانون شما را میشناسد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این کلاهبردارها اکثرا از خارج کشور که بیظتر در ترکیه ساکن هستند کلاهبرداری میکنن و برائت شما غیر ممکن نیست ولی در حال حاضر شما باید یا رضایت این شکات را بحا بیارید یا ضامن که شامل کفالت و وثیقه میشه به دادسرا معرفی کنید بعد از خودتون دفاع کنید که استعلاماتی از شرکت تلفن همراه و حساب بانکی شما و شخص خاطی توسط بازپرس خواسته بشه قطعا مشخص میشه که شما هم قربانی بودید سخت هستش ولی غیر ممکن نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت شما باید ثابت کنید که در این ماجرای کلاهبرداری هیچ گونه سوءنیت ای نداشتید تا تبرئه شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و بعد شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شکایت کنید تا توسط پلیس فتا بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شخص دنیا توسط وکیل شکایتی مبنی بر کلاهبرداری و تحصیل مال ازطریق نامشروع به ثبت برسانید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به تازگی همچنین پرونده ای داشتیم که این شگرد کار میشده و پول از حساب شخصی کسر و به حساب شما منتقل می‌شده در واقع شما طعمه قرار گرفته اید کلاهبرداری رایانه ای از جرائم غیر قابل گذشت است باید دفاعیات مناسب و کافی داشته باشید تماس بگیرید