مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلگرام 10میلیون

سلام شخصی از من یک میلیون تومان کلاه برداری کرده، 5-6 نفر هم کرده و با همه انها در ارتباطم و از مکالمات اسکرین شات دارم ولی ایشون اکانت تلگرام رو کلا پاک کردن در کل 10میلیون تومان کلاهبرداری شده میخواستم بدونم میشه پیگیری کرد این قضیه رو؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید
و سپس شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید