مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

چند سال پیش همکارم کاملا مغرضانه و درکمال صحت عقل در محیط کارم به تهمت های اخلاقی زیادی زده و این درحالی هست که من رو بی اینکه خبر داشته باشم گوشت قوربونی دعوای خودش با کس دیگری کرده ... و باعث جبهه بندی های بسیار زیادی تو محیط کار بر علیهم شده ...خیلی نیست که متوجه شدم دوسال پیش چه تهمتی به من زده ؟ آیا میتونم ازش شکایت کنم ؟در صورت اثبات کارهای زشتش چه مجازاتی در انتظارش هست ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله شما می توانید تهمت و افترا شکایت کنید ولی شاهد الزامی است .

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
با گذشت دو سال دعوا و شکایت شما مسموع نیست