مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعد از گذشت 1 سال

سلام
بنده شهریور پارسال در پمپ بنزین یه درگیری کوچیک داشتم که تو همون درگیری طرف مشت پرت کرد و به چشم من خورد اونموقع چیزی متوجه نشدم ولی بعد چند روز متوجه شدم نقاط سیاهی تو دیدم قرار گرفتند بعد از مراجعه به پزشک متخصص فهمیدم چشمم دچار عارضه مگس پران شده از دکتر پرسیدم آیا می تونم شکایت کنم و ایشون هم گفتن چون تو بیناییت تاثیری نگذاشته خیر الان بعد یکسال که هنوز اون مشکل رو دارم و نزدیک به 10 بار دکتر رفتم و یک بار هم مجبور به لیزر شدم متوجه شدم که اونموقع میتونستم با مراجعه به فیلمهای دوربین مداربسته پمپ بنزین شکایت بکنم. با توجه به اینکه شروع دعوا هم از طرف ایشون بود و معلوم بود که آدم لاتی هستند الان واقعا نمیدونم امکان شکایت هست بعد یک سال یا خیر. ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می توانید شکایت کنید ولی نیاز به اثبات است اگر نتوانید پرونده بسته میشود

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام نسبت به اخذ دیه میتوانید دادخواست خود را مطرح کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله امکان ان وجود دارد لیکن برای شما قابل شناسایی و تعیین محل اقامت وی وجود دارد