مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام. بنده فرزند جانباز متوفی هستم.و دارای 2 فرزند هستم. مادرم هم از تامین اجتماعی حقوق میگیره هم از بنیاد شهید .اگر بنده طلاق بگیرم حقوق پدرم در هردو موردی که مادرم حقوق دریافت میکنند به من هم تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر طلاق بگیرید حقوق تامین اجتماعی تعلق میگیرد ولی در مورد حقوق از بنیاد شهید بای از آن سازمان سوال کنید .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله حقوق پدرتان به شما هم تعلق میگیرد و با مادرتانسهیم میشوید لیکن حقوق دوم پدرتان را توضیح ندادید از کدام محل است