مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسر

سلام.خانم سابقم از من بابت تقاضای سکس ضربدری یا تقاضای ارتباط با یکی از همکاران زنشون شکایت کرده. بنده چند سال پیش بواسطه شک هایی که بهشون پیدا کرده بودم با پیامک این موضوع رو مطرح کردم باهاشون. اما حالا بعد از یک سال از جداییمون طرح شکایت کرده و میگه پیام هام رو داره و برده دادگاه. تا جایی که یادمه فقط یک بار این حرفارو زدم و بعدش همش گفتم که قصد امتحان کردن زنمو داشتم ولاغیر. حالا نظرتون درباره حکم چیه و چطور میشه

پاسخ ها :

پرسشگر :

یعنی با داشتن اون پیام ها هم نمیتونه حرفش رو ثابت کنه؟؟؟من توی دادگاه باید همین حرفارو بزنم که حقیقته یا چیز دیگه ای؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دید اسناد و مدارک ارایه شده چه هستند در هرحال قابل دفاع است

یک وکیل

مسلما برای شما گرفتاری درست خواهد شد زیرا اصل بر صحت پیامکها هست . اما حکم قاضی چیست کسی علم غیب ندارد