مشاوره حقوقی رایگان - امکان انسداد حساب با پرینت بانکی

آیا مادرم میتواند با ارائه پرینت بانکی مبلغی که با رضایت خود به حسابم واریز کرده از من شکایت کرده و حسابهایم را مسدود کند ؟

من دختری مجرد و 27 ساله هستم . مادرم 30 میلیون به حسابم با رضایت خودش (به طور شفاهی) واریز کرده و من با آن مبلغ زمینی تهیه کردم. حالا مادرم قصد دارد از من شکایت کند. آیا امکان این کار را دارد ؟ و در صورت انسداد حساب من چطور باید برای رفع آن اقدام کنم ؟
با تشکر و احترام

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

میتواند مطالبه وجه کند

یک وکیل

باید تماس بگیرید و تصویر شکایت را بفرستید زیرا واریز وجه جنبه مجرمانه ندارد تا بتواند شکایت کیفری مطرح کند