مشاوره حقوقی رایگان - اتمام مهلت اجاره

باسلام مغازه را دوسال پیش اجاره دادم پارسال بخاطر کرونا تمدید کردم دهم دی ماه تاریخ قرارداد به اتمام رسید و مستاجر هر روز و شب در مغازه با چندین نفر از دوستانش مواد شیشه می کشیدند که در نهم دی ماه همسر مستاجر با دیدن صحنه مصرف شوهرش با دوستانش شوهر را به کمپ می فرستد حال زن و شوهر با هم لجبازی می کنند شوهر کلید مغازه را نمی دهد تا خانواده اش مغازه را تخلیه کنند و تحویل ما دهد و همسرش نیز به مدت شش ماه شوهر را به کمپ فرستاده حال من چگونه می توانم شکایت کنم زود مغازه را تحویل بگیرم و به مستاجر جدید بدهم ؟باتشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق حکم از سوی شورای حل اختلاف نسبت به بازپس گیری ملک خود اقدام کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر اختلاف در سرقفلی و مالکیت ندارید و مستاجر دارای حق سرقفلی و کسب و پیشه نمی باشد و اجاره نامه براساس قانون موجرومستاجر سال 1376 تنظیم شده به شورای حل اختلاف محل مراجعه و در خواست تخلیه نمایید. (از طریق دفاتر خدمات قضایی)

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ملک مشاع است بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طريق شورای حل اختلاف پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای مستاجر ارسال نمایید و بعد دادخواست تخلیه را مطرح نمایید