مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام پدرم در زمان حیات پدرش پسربزرگ خانواده بوده و مقداری از زمین خانه را به پدرم داده اند تا در ان خانه بسازد بعد از سالها پدرم خانه را چندین بار ساخته و تغییر داده و سرانجام ان را فروخته است. (سال 89 به قیمت 27 میلیون) الان یکی از برادرانش تقاضای سهم میکند ایا این برادر سهمی بر گردن پدر من دارد؟ پدر من ان زمین را بارها و بارها خود ساخته و کسی در ان دخالتی نداشته

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام. اگر زمین به پدر شما هبه و یا صلح شده باشد برادرش سهمی نخواهد داشت

یک وکیل

بستگی به این دارد که ملک سند رسمی دارد یا نه و به نام چه کسی هست