مشاوره حقوقی رایگان - جواب اظهارنامه تمکین

با سلام
بنده اظهارنامه ای برای همسرم فرستادم و درخواست کردم که به زندگی و منزل جدیدمون برگرده. قبلا ما در منزلی که پدر همسرم داده بود زندگی میکردیم حال در جواب اظهارنامه نوشته که «این شما هستید که منزل و زندگی مشترک را ترک کرده اید و من همیشه حاضر به تمکین و ادامه زندگی مشترک هستم »
آیا ایشان در دادگاه میتوانند با توجه به این جوابی که داده اند دلایل جدیدی از جمله عسر و حرج را ارایه نمایند یا خیر؟

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام اگر حق تعیین محل سکونت به زوجه واگذار نشده باشد در هر مکان مناسبی که زوج اعلام نمود زوجه باید برای تمکین حاضر شود

یک وکیل

بله میتوانند تشخیص با دادگاه هست