مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با سلام همسر من به من وکالت فروش یک ملک صنعتی را داده با توجه به این که ایشان قبل از این تاریخ به کلاهبرداری و رد مال و جزای نقدی محکوم شده بود آیا این وکالت نامه معتبر است ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وکالت نامه برررسی بیشتر شود تا با گفتگو متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت نامه معتبر است.
ولی زمین جز اموال وی محسوب می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله معتبر است و اگر ملک توسط مراجع قضایی توقیف نشده باشد شما میتوانید ملک را به دیگری انتقال بدهید ولی ممکن است انتقال
ابطال گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله معتبر است مگر اینکه این املاک را باید برگرداند که این جا صدف نمی‌کند