مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری و طلاق.

سلام خسته نباشید تقریبا 1 ساله به اجبار خانوادم ازدواج کردم و 4 ماهه خونه خودمم خیلی تلاش کردم جدا بشم ولی پدرم و درکل خانوادم با طلاق مشکل دارن و میگن طلاق نداریم و باید بسوزی و بسازی و اگر بخوای حرفی از جداشدن بزنی خودمون میکشیمت توی یک ساختمون با خانواده همسرم زندگی میکنم پدر شوهرم خیلی دخالت داره میگه هیچ جا حق ندارم بدون همسرم برم و برای بچه هم منو وادار کرد برم دکتر تا باردار بشم شوهرمم خیلی بی عرضه اس و اصلا ادمی نیست که من بخوام باهاش زندگی کنم چیکار میتونم بکنم تا هم حقمو بگیرم هم بشه جدا بشم!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بهتر است توافقی اقدام به طلاق کنید.
شما خودتان علاقه ای به زندگی ندارید و به اجبار نیز ازدواج کرده اید بنابراین بهتر است دوستانه طلاق بگیرید.