مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق و دریافت مهریه

سلام وقت بخیر من 12 سال ازدواج کردم روی هم رفته همسرم 2سال خرجم نداده و من رو انداخته خونه مادرم خودش اینجا زندگی میکنه وقتی میگم ببر خونه میگه مگه اینجا بهت بد میگذره و فحش میده چون وسایل و جهاز منو فروخته وسایلی که خودش میخره میفروش به خواهر خاله‌اش تا اعتراض میکنم میگه هروقت رفتی سرکار پول در آوردی نظر بده تو زندگی من بهش گفتم مهریه درخواست میکنم میگه نه قانون نه دادگاه نمیتونه بگیره یا مهرت میبخشی طلاقت میدم یا اینقد اذیتت میکنم تا مهریت ببخشی طلاق بگیری اگه من مهریمو درخواست بدم میتونم طلاق بگیرم یا این آقا میتونه طلاق نده و منو اذیت کنه تازه جهازی که مال خودمه پرو میگه ببر جای مهریت الان یک سال هست از من نمیخواد که تمکین کنم دوتا بچه دارم یکی 7 ماه یکی 11 سال با اونا تهدیدم میکنه میگه مهریه رو بخوای بچها و میگیرم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تهیه مسکن و نفقه (هزینه های خورد و خوراک و پوشاک و درمان و..)به عهده زوج می‌باشد.اگر ترک انفاق کند مجرم محسوب و مجازات میشود فلذا شما میتوانید با استناد به این مورد شکایت نمایید و اگر مسکنی در شأن شما تهیه نکردند و نفقه پرداخت نکردند شما با استناد به عسر و حرج میتوانید تقاضای طلاق نمایید.
مهریه در هر صورت به شما تعلق می‌گیرد .