مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت

سلام. یه پسری هست که همیشه ادعا میکنه خواهرمو دوست داره و هی تلاش میکنه که خواهرم باهاش دوست بشه ولی خواهرم قبول نمیکنه بعد این پسره از رو هِرس میاد میزنه شیشه ماشین ما رو میشکنه و بعد از چند وقت خودش پیام میده میگه شیشه ماشینتون چیشد ایندفعه خونتون اتیش میزنم و کلی تهدید ک اره اگ مال من نشی من یا بلایی سر خودم میارم یا تو بعد این پسره سنش هم 17 یا 18 هست بعد فرداش میاد میگه من اینکار رو نکردم و عرق خورده بودم یچیزی گفتم حالا پیاماش هسته
بعد ما رفتیم به خانواده پسره گفتیم گفتن که پسرشون عرق نمیخوره ادا عرق خوردن در میاره قسم و ایه که پسرشون اینکار نکرده ... و خود پسره هم میگه من اینکارو نکردم و ادای شرافت میکنم ..
حالا میخوام بدونم اگ ما از راه دادگاه وارد بشیم و شکایت کنیم البته اونروزی که شیشه ماشین شکسته بود صورت جلسه نوشتیم خوب ... بعد اینکه پیامای این پسره مدرک هستن ؟ یا نه و اینکه میشه راهنماییمون کنید چیکار کنیم و درصورت شکایت حکم چی میشه؟ ایا میشه تعهد از پسره گرفت که کار دیگه ای نکنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت تخریب و مزاحمت شکایت کنید و با استناد به پیامک ها و سایر دلایل میتوانید موضوع را اثبات کنید