مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت و تصرف عدوانی

اینجانب زمین کشاورزی تغییر کاربری داده شده به دامداری دارم (دارای سند ملکی) که یک معدن کار با دور زدن قانون یک مجوز اکتشاف معدن گرفته است و در حال حاضر فاصله قانونی با زمین را رعایت نکرده و اگر شروع به کار کند .... ضایعات و گردخاک آن زمین را از بین خواهد برد و متاسفانه جهاد کشاورزی هم خواسته یا ناخواسته با این شخص همکاری نموده و اذعان نموده این زمین ها فاقد سند است و اکنون خود را کنار کشیده.... اخیرا معدن کار امده شروع به کار کند که با یک پیرمرد از خانواده شهید است درگیر شده و با نگهبان خود او را کتک زدند که فقط من شاهد بودم. ضمن اینکه معدنی در کار نیست و تمامی مرتعداران و مردم روستا مخالف این موضوع هستند و در نامه های مختلف به فرمانداری و دادستانی اعتراض خود را اعلام نموده اند.
از طرفی با اینکه شکایتی درخصوص تصرف عدوانی نوشتیم اما دادستان دادگستری آن را به عقب انداخته و به شورای حل اختلاف فرستاده!!!!!! مگر نه طبق تبصره1 ماده 690 قانون مجازات اسلامی مرجع قضایی تا تعیین تکلیف شدن باید توقف عملیات دهد؟!!!!!
اکنون ما باید چکار انجام دهیم؟؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده جهت ایجاد صلح وسازش به شورا رفته قاضی با توجه به شرایط در صورت نیاز دستور توقف میدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده