مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام خسته نباشید. من چندین فقره چک به مبالغ 20 میلیونی دست کسی دارم که 2تا از ان چک اجرا شده و در شورا شعبه 1و 2 به تقسیط رسیده چون طرف نتوانسته در شورا من را به پرداخت یکجا محکوم کنه حالا میخواد الباقی چک ها را 2وتا 2تا که بشه 40 میلیونی کنه چک ببره مستقیم پیش قاضی شکایت کنه به نظر شما قاضی که قبلا اعسار من را در شورا به دستور شورا اعسار من را قبول کرده ممکنه در دادگاه قبول نکنه؟ دوتا شعبه بیشتر نداریم که شورا اعسار من را برده یکی شعبه 1 و دیگری شعبه دو قاضی هم همنا هستن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرف میتونه جداگانه روی مبالغ چک اقدام کنه و شما هم از حکم اعسار صادره برا تقسیط سایر احکام استفاده کنید