مشاوره حقوقی رایگان - فرار از صحنه تصادف

سلام من دختری 20 ساله هستم پارسال با یک موتوری تصادف کردم و چون شب بود تنها بودم ترسیدم و فرار کردم بعد ک آقا شکایت کرد رفتیم و کارای قانونیش رو انجام دادم وبه همه چی اقرار کردم الان دوهفته دیگه دادگاه دارم امکان داره قاضی برام حبس بده؟ آخه ما که دیه طرف رو هم میدیم هرچقدر بشه..

پاسخ ها :

جرم فرار از صحنه تصادف توسط راننده مقصر متواری شدن راننده مقصر در تصادف فرار از صحنه تصادف فرار مقصر تصادف تصادف