مشاوره حقوقی رایگان - چک

شخصی برای من چک داده و نفر دوم پشت امضا كرده. بعد از شكايت از هر دو نفر پشت امضا محكوم به پرداخت چك شده. و تجديد نظر هم تاييد كرده. حالا نفری كه پشت امضا كرده درخواست اقساط كرده. حكم نفری را كه پشت امضا كرده در دادگاه چست آيا می تواند درخواست تقسيط كند؟

پاسخ ها :

مینا عبدل زاده مقدم

مینا عبدل زاده مقدم :

سلام بله امکانش هست

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،هرکسی به مالش دسترسی نداشته باشدمعسرشناخته میشودلذادرصورت اثبات اعسار درموضوع محکوم به مالی برای وی تقسیط خواهدشد،بنابراین برای ایشان هم تقسیط میشود.موفق باشید