مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه مختومه شدن به دلیل اجرای حکم از شعبه اجرای احکام و صدور حکم تعلیقی پس از منقضی نشدن تعلیق حکم اول

با سلام
اینجانب چند ماه قبل یک پرونده مربوط به سرقت داشتم که در آن محکوم به دو فقره حبس 3 سال و 74 ضربه شلاق که دادگاه بدوی 18 ماه از ان حبس و 50 ضربه شلاق رو تعلیقی کرد. خلاصه بعد از اعتراض بنده در دادگاه تجدید نظر به دلیل رضایت شکات؛؛؛ قاضی پرونده در دادنامه تجدیدنظر نوشت که بدلیل حصول شرایط؛؛؛ دادگاه مابقی حبس را نیز به مدت 3 سال تعلیقی مینماید. که هنوز مدتی تا زمان انقضای آن مانده
با این وجود دو ماه بعد؛؛؛ ابلاغیه ای از طرف شعبه اجرای احکام برایم آمد که در آن بعد از اسم شاکی و متهم و نوع اتهام نوشته شده بود:
***مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم***
***ضمنا در فاصله زمانی نزدیک با ان پرونده؛ به جرم دیگری در مورد سرقت متهم شدم که در نهایت ان هم در تجدید نظر رفت و هفته گذشته برای ان پرونده من هم اتفاقا با وجود انکه قضات پرونده از سابقه قبلی من در مورد محکومیت تعلیقی که مدتش باقی مانده؛ بطور کامل رای تعلیقی صادر شد. البته ناگفته نماند وقوع هر دو جرم نزدیک هم بود و هیچ جرمی بعد قرار تعلیق انجام نشد.
1) میخواستم بپرسم مفهوم این جمله در ابلاعیه اجرای احکام (مختومه شدن ......) چه معنی میدهد؟ ایا به معنای تمام شدن کامل و اجرا نشدن این پرونده تعلیقی و ارسال به قسمت بایگانی شعبه اجرا احکام میباشد؟
2) ضمنا در مورد تاریخ وقوع جرم دوم سرقت من (جرم دومی که هفته قبل در شعبه دیگری از تجدیدنظر کامل تعلیقی شد) تقریبا در فاصله چند روز از همین جرم اول من بود. و نه بعد از قرار تعلیق همچنین با وجود اطلاع قاضی از پرونده تعلیقی قبلی من که مدتش هنوز منقضی نشده؛؛؛
حکم پرونده دوم من را کاملا به مدت 37 ماه برای چهار سال تعلیقی داد؛
در مجموع ایا با به وجود امدن ان ابلاغیه مبنی بر مختومه شدن بدلیل اجرای حکم و اطلاع قاضی از پرونده تعلیقی قبلی که منقضی هم نشده و آنکه زمان ارتکاب جرم دوم در فاصله نزدیک وقوع جرم اول بوده و نه بعد از از صدور قرار تعلیق پرونده اول
ایا با این تفاصیل؛؛؛ رای تعلیقی پرونده دوم من بخاطر جرم اول تعلیقی اجرایی خواهد شد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید اجرای احکام مراجعه کنید