مشاوره حقوقی رایگان - خودرو جک اس5

سلام ما یک ماشین از یه نمایشگا گرفتیم که قولنامش بنام شوهرم خریداری شد ولی وکالت بنام بنده با تعویض پلاک یک ماهه به بنده صاحب قبلی ماشین وکالت فروش داد الان من با شوهرم به اختلاف افتادیم و شوهرم ماشین رو فروخته توای قمار که باخته ینی و بجای من قولنامه کرده امضا کرده فروخته الان من شکایت کردم خیانت در امانت و فروش مال غیر دوباره رفتم پیش صاحب قبلی ماشین که سند بنام من وکالت فروش داده بود دوباره وکالت تعویض پلاک 6ماهه هم گرفتم الان چون بنام من ماشین قولنامه نشده اونا میتونن ماشین رو ازم بگیرن یا من میتونم دوباره ماشینم رو پس بگیرم وکالت فروش دارم واسه پلاک هم شیش ماهه دوباره تمدید کردم ولی پلاک هنوز بنام صاحب قبلی هستش چکار باید بکنم فقد وکالت فروش دارم با تعویض پلاک نه سندی دارم نه مدارک فقد همون چیزای که گفتم از دفترخانه گرفتم مث وکالت فروش که طرف بهم داده بود فقط همون رو دارم که ارائه دادم به دادگاه احتمال داره من ماشینم رو پس بگیرم چون هیچ قولنامه دستی یا نمایشگاهی از من ندارن طرفین هرچی دارن با شوهرم قولنامه کردن که شوهرم بجای من امضا کرده پای قولنامه به طرف داده ممنون میشم بهم دقیق توضیح بدین هیچ وکیلی درست جواب نمیده تشکر...

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام صرف وکالت دلیل بر مالکیت شما نیست، البته شما با وکالت از شخص قبلی(و مراجعه به وکیل دادگستری) می تونید شاکی بشید ولی بهتر است سند قطعی را به نام خودت تنظیم کنی و سپس اقدام به توقیف ماشین و فک پلاک نمائید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پاسخ دقیق ومطلوب مستلزم بررسی اسنادی و رویت انها میباشد