مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انتقال پرونده از شورا و ارجاع به دادگاه

سلام یه پرونده حقوقی در دادگاه دارم که طرف با دستور موقت خودرو منو توقیف کرده و رای دادگاه در صورتی که برام سند بزنه من الباقی پولو بهش بدم و طرف مجدد میگه برام نمیتونه سند بزنه و اجراییه هم نمیده و دادنامه در حقیقت قابلیت اجرا نداره من دادخواست ضررو زیان و تنظیم سند رسمی و ایفای تعهدات ثبت کردم و مبلغ خواسته من بیشتر از 20 تومنه حدود60 تومن میباشد ولی رفته شورا و تاریخ رسیدگی واسه 3 ماه دیگه داده واسه صلح و سازش در حالی که من دادخواست نخستین به دادگاه داده بودم چطوری میتونم پرونده برگردونم دادگاه یا درخواست بدم تاریخو بندازن جلو ؟در ضمن من 35تومنه باقی پولو به حساب دادگاه ریختم که ماشینو درارم ولی هنوز واسه من سند نزده و دادگاه گویا ازش شماره حساب گرفته که پولو واسش بزنه. برای انتقال پرونده به دادگاه و اینکه پولو تا موقع سند بهش ندن چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.