مشاوره حقوقی رایگان - به تعویق انداختن زمان دادگاه

با عرض سلام و خسته نباشید من‌بابت تصادفی که چند ماه گذشته داشتم مدام ابلاغیه دادگاه دریافت میکنم و چون تهران ساکن هستم اما تصادف در شهر دیگری رخ داده بابت رفت و آمد ها بسیار دچار مشکلم ولی تمام مبلغ رو بابت خسارت و افت قیمت بیمه تقبل میکند میخواستم بدونم بابت تعیین خسارت برای من ابلاغیه اومده اما نتونستم مرخصی بگیرم مجدد بروم شهر دیگر میتونم زمان دادگاه رو درخواست بدهم تغییر بدهند؟ یا میتونم وکالت بدم شخصی به جای من برود؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

وکالت دهید تا پیگیری نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید.
اگر پرونده را پیگیری نکنید ممکن است مشکل پیش بیاد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما می توانید به وکیل دادگستری وکالت بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌توانید وکیل دادگستری داشته باشید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

با دروود
به وکیل ساکن در محل وقوع حادثه جاییکه پرونده در انجا مطرح میباشد مراجعه نمایید .تنظیم قرارداد الکترونیک وکالت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر -تنها به وکیل دادگستری می توانید وکالت دهید تا حضور یابد