مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

سلام زوج هستم‌. در رای دادگاه محکوم به استرداد جهیزیه و پرداخت خسارت دادرسی شدم و در رای اعلام نمودن که در صورت تلف مکلف به پرداخت مثل و قیمت آن خواهد بود .
حالا با توجه به اینکه جهیزیه مربوط به 10 سال قبل می باشد بنده باید لایحه اعتراضی بدم که بنده چیزی رو تلف نکردم و خود وسایل در این ده سال تلف شده است؟ .ویا اصلا نیازی به لایحه نیست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.