مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیعانه خرید طلا

دیروز برای خرید حلقه ازدواج رفتیم و جمعا دوتا حلقه ده گرم شده بود اونم با نگین اتمی جواهر هم نبود
ایشون فاکتور برای ما 42میلیون زدن
و من در خانه متوجه گرانفروشی خیلی زیاد ایشون شدم
((و اینکه موقع کارت کشیدن هم مارو هدایت کرد به مغاره دوستش یه طلا فروشی دیگه که اینم مشکوک بود حتی))
و طی 15 ساعت بعد تماس گرفتم و گفتم که سفارشم لغو هست و پولمو برگردونید
اما این اقا میگه 6 میلیون از پولمو کسر میکنه
درصورتی که اولا ایشون گران فروشی کرده ثانیا من خیلی زود اعلام کردم که سفارشم لغو هست
الان چیکار باید کنم
تروخدا کمک کنید اول ازدواج کلی گریه و زاری افتادم سر حلقه مون

پاسخ ها :

پس ندادن بیعانه طلا بیعانه طلا بیعانه