مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه خرید طلا

سلام..مبلغ 19میلیون تومان بیعانه برای 500ملیون تومن خرید طلا مغازه دار دریافت کرده که برای بنده مشکوک بود بعلت اینکه کارت بانکی منو گرفت ودر جای دیگر مبلغ بیعانه رو برداشت کرد..و من 3ساعت پس از پرداخت برای برگشت بیعانه ام مراجعه کردم وایشان بیعانه را میگن پس نمیدم..) (بعلت پایین امدن قیمت طلا)....ضمنا گزارش پلیس 110 رو هم همون روز دارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بستگي توافقات حاصله دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه فسخ معامله طلا و استرداد ثمن بیعانه دهید و سپس دادخواست مطالبه وجه بیعانه دهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال و سپس حسب توافقات دادخواست مطالبه بیعانه و یا طلای خریداری شده مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهارنامه بفرستید و در صورت عدم نتیجه دادخواست مطالبه وجه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید به اتحادیه مراجعه نمایید یا شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد بیعانه را به چه عنوان پرداخت کرده اید مثلا به عنوان بخشی از ثمن معامله بوده یا برای تضمین مقید بودن شما به معامله یا ....

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مبلغ قابل استرداد است به این دلیل گرم طلا باید به قبض و اقباض صورت گیرد و تا زمانی که قبض و اقباض صورت نگیرد بیع کامل نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید
سپس دادخواست مطالبه بیعانه بدهید...

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر خرید طلا منتفی شده است به اتحادیه نخست مراجعه و سپس دادخواست مطالبه وجه نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اظهارنامه جهت عودت وجه پرداختی ارسال نمایید . سپس پس از مهلت قانونی پاسخی دریافت نشد دادخواست بدهید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید افت قیمت 500 ملیون خرید طلا از طرف شما کارشناسی بشود و میزان خسارت وارده به طلا فروش تعیین شود و محاسبه شود

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

جرم کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه بفرستید و در صورت عدم نتیجه دادخواست مطالبه وجه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان اقامه دعوا و مطالبه وجه
وجود خواهد داشت

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام اگه بیعانه رو جزو ثمن محاسبه کرده قابل استردادنیس

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس به استناد واریز وجه دادخواست مطالبه مطرح کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه بیعانه را تنظیم نمایید