مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو. سند. مدارک ماشین

سلام و درود. خسته نباشید. ما در قم زندگی میکنیم. دو سال پیش خودروی دنا خریدیم از نمایشگاه. ما پول ماشین رو تمام کمال دادیم. ماشین رو تحویل گرفتیم. اما خبری از سند و کارت ماشین نشد. گفتن سه ماه دیگه اما هیچ. بعد فهمیدیم که طرف حسابمون کلاهبردار بوده. این فرد دستیار اون شخصی بوده که ماشینارو میخریده بنام خودش. ما دو سال هست که شکایت کردیم و وکیل هم داریم. 30 نفر هم غیر ما توی پرونده هستن. این پرونده خیلی پیچیدس و توش خیانت در امانت هست. ماشین ما یبار توقیف شد. 3میلیون خرج کردیم اوردیم بیرون بازم توقیفش کرد اون شخصی که بنامشه ماشین. در حال حاضر تو پارکینگه. ایا راهی هست نتیجه بگیریم ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمانی که سند به نام شما نیست دولت شما را مالک نمی شناسد و لذا توقیف میشود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم