مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند وثیقه

با سلام به وکلای عزیز،
پدرم توزمان حیاتشون،سند خونه خودش رو برای چند نفر به ضمانت گذاشته آخرینش تا سال 1382بوده ، حالا من از طرف 7نفر ازبرادران وخواهرانم وکالت دارم که سند رو آزاد کنم انحصار وراثت هم داریم اما دادگاه میگه پرونده های شما تو آتش سوزی دادگستری اون زمان سوخته،اما آزاد هم نمی‌کنند من به اجرای احکام گفتم که پول همه اون محکومان رو میدم اما کماکان هیچ یک از مسئولین اعم از بایگانی ، اجرای احکام ،دفتر دادسرا ،ودادستان زیر بار نمیرن لطفاً منو راهنمائی کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق رئیس دادگستری پیگیری و یا در دادسرای انتظامی شکایت کنید