مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام بنده یک واحد اپارتمان مسکن مهر از پدرم برای خودم و خواهرم و مادرم به ارث جا مانده و مادرم نیز یک خانه دیگر به نام خودش دارد اما من چیزی به نام خودم ندارم همان مسکن مهر است که به نام پدرم هست وارث برای من و خواهر و مادرم است حالا زنم درخواست مهریه کرده و از ما شکایت کرده 14سکه مهر همسرم هست که گفته ام ندارم بدم اما بصورت اقساط میدهم او هم از دادگاه خواسته اپارتمان مسکن مهر که قسمتی از ان سهم من است به جای مهریه ببرد ایا همچین چیزی ممکن است چون بجز من خواهر و مادرم از ان سهم دارن ایا دادگاه بدون اجازه دیگر سهم داران میتواند واحد اپارتمان را بفروشد و مهریه را به خانمم بدهد و مابقی را به خواهر و مادرم ممنون از کمکتان.

پاسخ ها :

یک وکیل

سهم شما قابل توقیف و فروش هست و نیاز به هیچ اجازه ای نیز نمی باشد