مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام تامین اجتماعی برگه ای داده با عنوان بازداشتنامه شخص ثالث که در آن به مبلغ 4300000000ریال اجرائیه صادر کرده 3 حساب بانکی را مسدود کرده و شفاها میگه ماشین به نام شما هم توقیفه در صورتی که در برگه اشاره به خودرو نشده و در استعلام خودرو از راهور هم چیزی اشاره نشده آیا خودرو توقیف است
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به مرجع اجرای احکام دارد در هرحال اگر تسویه حساب نکنید همه اموال شما قابل توقیف هست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله برای دیون خود میتوانند کلیه اموال مربوطه را توقیف نمایند