مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم دکتره دندان ساز رو محکوم کنم؟

سلام واسه گذاشتن دندان مصنوعی به یک مطب رفتم الان بعد دو ماه علافی دندون رو که بهم داده اوردم خونه ولی خیلی بی کیفیت و دندونارو فشاردادم چنتاش دراومده حالا رفتم شکایت کردم نصف پولمو ندادن منم دندون رو نگه داشتم امروز رفتیم شورا حل اختلاف ولی اینا گردن نمیگیرن میگن من دروغ میگم خلاصه اینکه پرونده میره دادگاه حالا سوالم اینه که موقع دادگاه چیکارکنم که محکوم بشن و اینکه اینا بدون مجوز دارن کار پزشکی هم میکنن.. و اینکه تابلو هم ندارن حالا من از چه راهی میتونم دست اینارو رو کنم و محکوم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در جلسه دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.