مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف نفقه معوقه در طلاق از طرف زوج

با سلام به علت بدرفتاری همسرم فرودین 95 از خانه فرار کردم. ایشان از همان ماه دادخواست نفقه دادند و تا به امروز دادخواست های دیگری ارائه شده که تعدادی مختومه شده است. دادخواست طلاق یکطرفه داده ام لطفا راهنمایی بفرمایید در گواهی عدم سازش ایا برای قبل از سال 95 نیز نفقه تعیین میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

کلیه حقوق مالی بررسی و مورد حکم قرار میگیرد