مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام من به تازگی شاغل و ساکن تهران شدم. قولنامه و کد رهگیری هم دارم.
ماشینم بنام خودمه و پلاک شیرازه. واسه گرفتن پلاک تهران باید چیکار کنم و چقدر هزینه ش میشه.ممنون

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اولا نوع جنسيت يعنى مرد بودن يا زن بودن در بازنشستگى عادى مهم است ثانيا سن شما ولى اگر بخواهيد از طريق بيمارى تقاضاى بازنشتگى نماييد فارغ از سن و يا مرد بودن و زن بودن ميتوانيد تقاضا كنيد و شما را به كميسيون پزشكى تامين اجتماعى معرفى و در صورت تاييد با هر چند سالى كه سابقه كار داريد بازنشست ولى حقوق بازنشتگى بر مبناى سالهاى سابقه كارى شما ميباشد