مشاوره حقوقی رایگان - باسلام

با سلام
مالک ملکی بودم که پدرم در کودکی به اسم کرد به پدرم و برادرم وکالت دادم برای فروش، بعد از چند سال برادرم این ملک را فروخته با این وکالت ‌مدعی است که پدرم گفته است و او هیچ گونه گناهی ندارد، من از برادرم شکایت کردم، برادرم میخواهد پدرم رو با این بیمار آلزایمر دارد به دادگاه بکشاند ولی حجر او ثابت نشده است !
سوال من این است آیا پدرم می‌تواند مدعی شود من صاحب این ملک نبودم با وجود اینکه این ملک همیشه به اسم من بوده‌ است و مدعی شود که من حقی ندارم در مورد دریافت ثمن
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید