مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام بنده برج پیش راهور به من‌ ایست داد و گفت پلاک ماشین‌ توقیف است و باید بره پارکینگ و از من تست الکل گرفت و 18درصد زد الکل و گفت چون‌ ماشین خودت به نام خودته ولم کرد رفتم دادسرا ارشاد گفت ابلاغیه میادش و با ضامن بیا هنوز خبری نشده و کلانتری به من گفت قبض پارکینگ و با پرونده فرستادیم دادسرا خواستم بدونم چون درصدش پایین بوده امکانش هست تبرئه شم چون‌ بار اولمه و اگر بعد 21 ابلاغیه نیومد میتونم قبض پارکینگ و از قاضی بگیرم برای آزادی خودروم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

18 درصد؛ پایین است؟ در هر حال اگر اثبات شرب خمر بشود مجازات قانونی آن بر شما بار می شود قاضی با اخذ ضامن آزادی ماشین را صادر می نماید