مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من حدود 5سال عقد کردم و 3سال که سر خونه زندگیمون رفتیم توی این مدت من صاحب خانه و ساخت خونه ماشین شدم و سر مسایل کوچک با خانم بحثم شد و اون حدود 3ماه که خونه ترک کرده بدون هیج دلیلی و ماشین که براش خریدم فروخته میخاستم بدونم که میتونم از عموی خانم که ماشین خانم فروخته شکایت کنم عموی خانم از این دعوا سو استفاده کرد و ماشین منو بدون اجازه من فروخته است

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام اگر سند خودرو به اسم همسرتون باشه و همسرتون اسناد را امضا کردن شما نمی تونید طرح دعوی کنید ولی اگر سند خودر به اسم شما باشد و بدون اجازه شما اقدام به فروش خودرو نموده اند امکان طرح دعوی وجود دارد