مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی اجباری و شتابزده استاد دانشگاه آزاد

سلام عضو هیئت علمی دانشگاه آزادهستم با28سال ونیم سابقه وسن60سال.چندروزگذشته بی مقدمه وبه یکبارگی حقوقم راقطع کردندواظهارمیدارندکه بیاییدبرای امضاء حکم بازنشستگی واین درحالیست که اولاکلی معوقه ازدانشگاه طلب داریم که پرداخت نشده که درصورت پرداخت معدل دریافتی افزایش مییابدوبرحقوق ماکه تحت پوشش تامین اجتماعی هستیم تاثیرنسبتاچشمگیری خواهدگذاشت وناگفته نماندکه این بازنشستگی علیرغم میل شخصی بنده است حال سوالم اینست که پیگیری من وتکلیف دانشگاه درخصوص پرداخت معوقات درقالب حقوق آیاازنظرقانونی امکان پذیرهست یاخیروسوال دوم اینکه باتوجه به اینکه سابقه ام هنوز30سال تمام نیست آیااقانونااجازه دارم تاحداقل 30سال خدمت ادامه بدهم ضمن ذکراین نکته که اعلام نموده انددستوربازنشستگی براساس 60سال سن ویا30سال سابقه (هرکدام ازاین دو)بخشنامه ازریاست دانشگاه هست .ممنون میشم راهنمایی فرمایید.البته نکته مورداعتراض دیگرابلاغ بی مقدمه وبدون آمادگیست آیااین موضوع هم محمل قانونی دارد.باتشکر

پاسخ ها :

بازنشستگی اجباری عضو هیئت علمی دانشگاه بازنشستگی اجباری استاد حقوق معوقه استاد بازنشستگی اجباری مطالبه حقوق