مشاوره حقوقی رایگان - لغو رضایت خروج از کشور همسر

سلام
همسرم بدون اطلاع بچه رو برداشته و رفته ترکیه الان هم کیملیک تحصیلی گرفته خاستم ببینم برای تمدید پاسپورتش به اجازه مجدد من نیاز هست یا نه
و اینکه ایا اگر من رضایت نامه خروجشون رو باطل کنم باز هم اونور میتونن پاسپورت بگیرن با توجه به این که دستم بهشون نمیرسه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قانونا خروج از کشور زوجه نیازمند اذن همسر اوست و با توجه به اینکه شما رضایت نامه ای در این خصوص به ایشان داده اید بنظر اقدامی از سوی شما متصور نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اداره امور گذرنامه پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید دادخواست ابطال پاسپورت بدهید البته اگر زوج هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر نیاز به اجازه مجدد شما نخواهد داشت
بله میتواند پاسپورت خود را تمدید نماید