مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن از خارج از کشور

سلام من همسرم رفت اروپا که من رو هم ببره ولی متاسفانه بعد از دو سال ارتباط رو قطع کرده باهام و همه چیزمون رو یا فروختیم یا گذاشته خونه مادرش من چطور میتونم برش گردونم ایران و ممنوع الخروجش کنم حق مجوز خروج از کشور هم دادم بهش یا میشه از طریق اینتر پل پیگیری کنم این موضوع رو ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باسلام برطبق آنچه اظهار کرده آید خود شما مجوز خروج را با ایشان داده اید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌شود کاری کرد فقط الزام به تمکین مطرح بفرمائید و....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید درخواست ممنوع الخروجی بدهید.
در زمان تمدید اگر ممنوع الخروج باشد امکان تمدید پاسپورت وجود ندارد .
ولی اگر پناهده شده باشد ممنوع الخروجی شما نتیجه ای نخواهد داشت.

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام با گرفتن حکم از طریق سفارت کشور مورد نظر اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان پذیر نمی باشد مگر که ایشان خودشان به کشور برگردند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اینتر پل قابل پیگیری نیست.
شما می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید و با اخذ گواهی نشوز دا‌دخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید و با اجازه دادگاه اگر خواستید ازدواج کنید.
از طرفی می توانید ممنوع الخروج کنید.
توجه داشته باشید بهتر است طلاق ندهید تا به خاطر مشکلاتی که در آینده براش پیش میاد حاضر به توافق بشه.
در خصوص سایر موارد می توانید طرح دعوی کنید