مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین

رفتم بنگاه یه پیکان وانت بفروشم چهار روز پیش قولنامه نوشتیم و وکالت فروش به اسم خریدار زدم. این ماشینو به مبلغ 16.500میلیون دادم به بنگاه و با همین مبلغی که تو قولنامه نوشتیم نزدیک هفت میلیون ضرر میکنم.
کسی که من این ماشینو ازش خریدم ماشینو بدون رنگ و سالم تحویل من داد ولی چندروز پیش که ماشینو بردم بفروشم رفتم کارشناسی و معلوم شد ماشین رنگ داره و شاسیش جوش خورده س.
با این حال قراردادو امضا کردم و الان که به صاحب قبلی این چیزارو گفتم میگه ماشینو بیار و پولتو بگیر. منم رفتم بنگاه و اونا میگن سند ماشینو بیار و پولتو بگیر قولنامه امضا کردی رفت نمیتونی زیرش بزنی. من میگم پلاک به اسم فروشنده قبلیه و نمیاد وکالت بده اونام میگن اگه نمیاد ولش کن با پونصد تومن وکالت درست میکنیم و پلاکشو به اسم خودش میزنه . اینجا من باید چیکار کنم تا کمتر ضرر کنم ؟؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر فسخ در قرارداد پیش بینی نشده باشد شما موظف به تقدیم سند هستید