مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری تامین اجتماعی پدر

با سلام
زن پدرم بعد از فوت پدرم 2 بار ازدواج کردن و از شوهر دوم طلاق گرفتن و بعد دوباره ازدواج کردن. الان مدت 4 سال که حقوق مستمری پدرم را میگیرن و برای من نصف شده حقوق. سوالم اینه که بعد از فوت پدرم از شوهر دومش طلاق میگیره و بعد دوباره برای بار سوم ازدواج میکنه. آیا راهی هست که بتونم حقوق پدرم رو پس بگیرم ؟؟ (مادرم هم فوت کردن)

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا با ازدواج مستمری قطع میشود اما ظاهرا قانونی برای زن پدر شما وجود ندارد